Redőny Miskolc

Hívjon minket : 06309975158
(Hétfőtől- Péntekig  8-17 óra között)

Főoldal  Műanyag redőnyök  Alumínium redőnyök  Rólunk  Referenciák  Elérhetőségünk

Szúnyoghálós redőny  Motorizáció  Szúnyogháló  Szalagfüggöny  Képgaléria

SZALAGFÜGGÖNY

Függönymosás – ugye ez egy rémálom! Leszedni a függönyt, kimosni, kivasalni, létrán egyensúlyozva  visszaakasztani a helyére, és mindezt évente akár többször is.

Ezt mind elfelejtheti, ha szalagfüggönyt választ ablakára a hagyományos függönyök helyett. A szalagfüggöny lamellái portaszítóak, így akár 10 évig sem kell hozzányúlnia a függönyéhez.

SZALAGFÜGGÖNY FELHASZNÁLÁSA :

Irodák, lakások árnyékolására egyaránt alkalmas a nagy szín és textilválasztéknak köszönhetően. A páratlan kollekció lehetőséget ad Önnek, hogy a függöny harmonikusan illeszkedjen a környezetéhez.

A szalagfüggönyöket a nap sugarai sohasem teszik tönkre. Inkább az a gyakorlat, hogy a  kedves megrendelő 10-15 év után megunja. Ekkor a karnis cseréje nélkül a textil könnyen cserélhetők.

SZALAGFÜGGÖNY TEXTIL KOLLEKCIÓJA:

Az esztétikus látványt nyújtó szalagfüggönyt sokféle textilből és  nagyon sok féle színben tudjuk egyedi méretvétel után készíteni.  (elegáns, vidám, mediterrán jellegű, illetve a hagyományos színek) A textilek fényzáró és fényáteresztő anyagokból is készülhetnek. A fényzáró – általában PVC alapanyagú – textilek kiválóan alkalmasak számítógéptermek és nedves, párás helyiségek árnyékolására is.

KARNIS:

A fehér színű alumínium karnis mennyezeti és konzolos kivitelben is szerelhető.
 

Ön is arról álmodik, hogy széppé varázsolja otthonát?
Esetleg a munkahelyi irodahelyiségek szalagfüggönyözése vált időszerűvé?


Telefonáljon és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 

   Telefonszámunk:   06309975158

 

 Egyik törzsvevőnk véleménye vállalkozásunkról:

………… Ma már  nehéz találni igazán megbízható szakembereket. A Lipták Árnyékolástechnika azon vállalkozások közé tartozik akik nem csak ígérgetnek. Hozzám  mindig a megbeszélt időben  érkeztek és nagy szakértelemmel végezték munkájukat.  Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Lipták Úr családi vállalkozását.
                                                K. Zoltán  Onga
   

 Önnek  is szüksége van lakásában, irodájában szalagfüggönyre? Telefonáljon és mi  házhoz visszük  bemutató termünket! Legjobban  a  helyszínen tudja kiválasztani  textil és színválasztékunkból a helyiségekbe legjobban illő szalagfüggöny.

   Telefonszámunk:   06309975158

 

 VISSZA A FŐLAPRA